Biopasset

Biopasset – för dig som älskar bra film på bio
Med Biopasset får du se tio noggrant utvalda biofilmer till halva priset med premiärer jämnt fördelade över cirka tolv månader. Det är filmer ur den ordinarie biorepertoaren som är speciellt utvalda för Biopasset och en vuxen biopublik. Tio spännande, gripande och upplevelserika berättelser från Sverige, USA och övriga världen.
Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio. Prata med din lokala biograf.

Vad är Biopasset?

  • Med Biopasset får du se tio noggrant utvalda biofilmer ur den ordinarie biorepertoaren till halva ordinarie biljettpriset med premiärer jämnt fördelade över tolv månader.

  • Biopasset kostar 149kr och ger halva ordinarie priset på de utvalda filmerna alla föreställningstider och alla dagar hos samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio. Prata med din lokala biograf.

  • Biopasset säljs enbart på Biopasset.se och kan ej utnyttjas tillsammans med andra rabatter.

  • Filmerna som ingår i Biopasset är utvalda av ett professionellt programråd och riktar sig primärt mot en vuxen publik som gillar att se breda, kvalitativa filmer på bio.


Biopasset - säsongen 2021/2022 utbud:
House of Gucci - 27/11 2021
Spencer - 7/1 2022
Parallella mödrar - 4/2
Belfast - 25/2
Elizabeth - 1/4
Eiffel - 6/5
Elvis - 29/6
Där kräftorna sjunger - 19/8
Bränn alla mina brev - 23/9
Mrs. Harris goes to Paris - 7/10


Läs mer och köp biopasset här.
Bild på Biopasset